Diákélet

Igyekszünk diákjaink életét egyre színesebbé tenni iskolánkban, előteremteni számunkra olyan közeget, szakköröket, rendezvényeket, hogy jól érezhessék magukat. Célunk, hogy a tanulás mellett diákjaink megtalálják a számukra megfelelő elfoglaltságot iskolánk falain belül is.

Nagy esemény diákjaink körében a Gólyabál, a Gólyaavatás, ahol az iskolánk kilencedikesei vidám vetélkedőn bizonyítják rátermettségüket, vagy a Szalagavató bál, melyre a tanári kar és a végzős évfolyamok külön-külön táncprodukcióval készülnek. Különösen büszkék vagyunk színháztermünkre, ami az általános ünnepi események (Nemzeti Ünnepeink /Március 15./, Karácsony) egyre sűrűbben látogatott helyszíne. Diákjaink színdarabokkal készülnek ezen alkalmak megemlékezésére.

Több éve sikeresen működik Diákönkormányzatunk. Tagjai aktívan segítik munkánkat, részt vesznek az iskolánkban felmerülő problémák orvoslásában, szervezik a Verebély nap-ot, a Fordított nap-ot (ekkor a tanulók tartják a tanítási órákat, és a pályázaton nyertes diákrektor irányítja az intézményt), és a 12 órás sportnapot.

Iskolánk diákjai rendszeresen jelen vannak tanáraik mellett a pályaválasztási börzéken, ahol bemutatják intézményünket az érdeklődőknek.

A folyosóinkon számítógépek állnak diákjaink rendelkezésére, így a szünetekben, órák után szabadon szörfözhetnek az Interneten.

Diákjainknak ECDL vizsgát tehetnek.

Különböző szakköri foglalkozásokon segítjük felkészüléseiket versenyekre, felzárkózásukat tanórákra, előrehozott érettségi vizsga és nyelvvizsga megszerzésére.

Sportolási lehetőségek (kosárlabda, labdarúgás, ugrókötelezés), kirándulások, nyelvi táborok színesítik diákjaink életét.