Ballagás 2015

Elrepült ballagó diákjaink  utolsó tanéve is, szeptemberben még nem hitték, hogy nyakukon az érettségi vagy a szakmai vizsga, de most már nincs idő a napokat számolni.

A hagyományoknak megfelelően ballagási ünnepségünkön búcsúztattuk a végzősöket április 30-án, ahol szimbolikusan elköszöntek az iskola épületétől, tanáraiktól és diáktáraiktól.
Ünnepségünkön köszönthettük Verebély Andrásnét, iskolánk alapítványának alapító tagját, dr. Paál Péter alezredes urat, a XIII. kerület rendőrkapitányát, Németh Mónika alezredes asszonyt, bűnmegelőzési főelőadót, Nezdei Csaba belügyminisztériumi koordinátort, a rendvédelmi fakultáció kapcsolattartóját, valamint volt kollégákat, szülőket, családtagokat.

Hagyomány iskolánban, hogy ezen jeles napon kitüntetjük az arra leginkább méltónak talált végzős diákot és egy tanárt, aki az elmúlt években sokat tett az iskoláért munkájával, hozzáállásával.

A Verebély-díjat az idén a végzősök közül Bakonyi Péter 13.D osztályos tanuló kapta, aki aki jeles tanulmányi eredménnyel zárta az évet, és aktív tagja volt tehetségműhelynek is.

A tantestület tagjai közül Malmos Attilát szavazták meg kollégái, aki amellett, hogy a műszaki munkaközösség vezetője, rendszeresen versenyekre készíti a diákokat és iskolán kívül is gyakran kap meghívást versenybizottsági feladatokra. Nagyon jó kapcsolatot ápol cégekkel, a villamos ágazat oszlopos tagja.

ballagas04 ballagas05

“Elbocsátlak téged is, mint mindenkit: felelős vagy minden emberért, aki veled él, s el kell számolnod minden fillérrel, amit magadra költesz, minden örömmel, amit magadba zártál, és minden boldog pillanattal, amit magadnak tartottál meg. Most eredj és élj, mert a világ a tied!”

ballagas01 ballagas02

Gratulálunk a díjazottaknak, a végzősöknek, és sok sikert kívánunk az érettségihez!